TaksiTiketti on uusi valmiiksi aikataulutettu ja kiinteästi hinnoiteltu taksien pakettipalvelu yrityksille, jolla kuljetukset hoituvat nopeasti ja edullisesti ovelta ovelle. Valitse tarjolla olevista kuljetuksista sinulle sopivin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sinua palvelevat ammattitaidolla paikalliset Taksi Saimaan sopimusautoilijat.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksestasi. Taksi tulee hakemaan pakettisi ja vie suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen. Kuljetus maksetaan kuljettajalle joko lähettäjän tai vastaanottajan toimesta. Kaikki yleisimmät maksutavat käyvät (käteinen, luottokortit ja pankkikortit) ja saat aina kuitin matkastasi. Jos haluat, että ajetut kuljetukset laskutetaan kuukausittain koontilaskuna, ota yhteyttä Taksi Saimaan toimistoon (info@taksisaimaa.fi) ja sovi asiasta.

Valmiiksi hinnoiteltujen kuljetusten toiminta-alue rajautuu taajama-alueille. Toimitamme paketit perille arkisin klo 08-16 välisenä aikana. Kuljetusreitit ja taajamat voit tarkistaa reittikartasta.

Jos sinulle tulee tarve ottaa yhteyttä tekemäsi tilauksen johdosta tai jos haluat tehdä tilauksen puhelimitse, voit soittaa puhelinpalveluumme puh. 0200 60 400 (1,08 eur/puhelu + 1,01 eur/min.)

TaksiTiketti on Taksi Saimaa Oy:n pilottihanke. Kehitämme palvelua saadun palautteen perusteella. Meille voit lähettää terveisiä osoitteeseen info@taksisaimaa.fi .